watesan visa sauntara China bisa babras Macau GGR: CS
Toto

watesan visa sauntara China bisa babras Macau GGR: CS

kontrol visa sadurungé saka samesthine dileksanakake ing waktu papat dening panguwasa daratan China ing residents daratan judhul kanggo Macau bisa “dampen dikarepake” kanggo massa premium kutha lan VIP play kanggo Togel SDY November lan Desember, ngandika Credit Suisse AG ing laporan Rebo. kontrol Visa wis tightened ahead saka 20 mengeti ing pungkasan Desember handover Macau; ing kamungkinan amarga saka samesthine kunjungan dening pejabat pemerintah China, disaranake makelar.

Laporan Credit Suisse nyathet sumber industri sing ujar manawa panguwasa daratan ngetrapake kontrol administratif “sementara” ing periode saka “22 November nganti 20 Desember”, supaya “matesi lalu lintas” menyang Macau “sadurunge kunjungan pejabat pemerintah China menyang Macau kanggo mengeti 20th”. Macau nyelenggarakake acara perayaan ing Desember kanggo mengeti 20th saka penyerahan kutha saka administrasi Portugis menyang China.

“Khusus, saka pangerten kita, pemain sing teka ing Macau liwat skema pengunjung individu (IVS) utawa visa tur paket bisa teka mung sapisan sajrone periode kasebut (22 November nganti 20 Desember),” tulis analis Credit Suisse (Hong Kong) Ltd Kenneth Fong. , Lok Kan Chan lan Rebecca Law ing laporan kasebut, nyatakake diskusi karo sumber industri.

Memo kasebut nambahake: “Turis sing nglamar IVS utawa paket wisata menyang Macau sajrone sewulan kepungkur ora diidini nglamar maneh [kanggo] visa kasebut.”

Sistem visa IVS ngidini daratan Cina manggon ing wilayah sing layak ing dharatan – biasane panggonan paling ekonomi dikembangaké – kanggo aplikasi kanggo ijin travel kanggo ngunjungi Macau utawa Hong Kong minangka lelungan independen tinimbang minangka bagéan saka grup demo. Jumlah kutha daratan ing skema saiki ana 49.

“Apamaneh, para pengunjung sing wis nglamar IVS utawa paket wisata mlebu Macau sajrone sewulan kepungkur (22 Oktober nganti 22 November) ora diijini nglamar maneh kanggo visa kasebut,” ujare tim Credit Suisse. Cathetan kasebut nambahake manawa pengunjung Tionghoa isih bisa nggunakake visa transit kanggo teka ing Macau, nanging aplikasi kasebut mbutuhake tiket penerbangan sing bener menyang tujuan sing bakal teka.

Xi ngunjungi spekulasi

Ing memo Rebo, analis Credit Suisse ujar manawa langkah-langkah kontrol visa wis “luwih awal” tinimbang sing dikarepake. “Nalika kita ngarepake bakal ana kontrol wiwit pertengahan Desember, implementasine saiki luwih awal tinimbang sing dikarepake,” ujare analis.

Dheweke nambahake: “Sakabèhé, kita yakin kontrol kasebut bakal mengaruhi para pemain massa VIP lan premium sing luwih kerep ngunjungi Macau. Pemain gedhe [-nilai] bisa uga ora ngunjungi sajrone wektu sensitif iki.

Tim Credit Suisse nyatakake pandangan sing ati-ati babagan prospek penghasilan game ing kutha kasebut. revenue game reged (GGR) ing Macau “dadi adoh nelusuri 8 kanggo 10 persen taun-on-taun Kurangé populasi kanggo November,”Sa Credit Suisse. “Ngandika, kita isih ndeleng pangarepan pasar sing murah lan regane sing ora dikarepake kanthi dhasar sing stabil minangka pembalap kanggo 2020,” tambah lembaga kasebut.

Ing balesan email menyang GGRAsia, Kantor Pariwisata Pemerintah Macau Pengeluaran SGP (MGTO) ujar manawa “ora ngerti” langkah-langkah kontrol visa sing ditindakake dening panguwasa daratan China kaya sing dikutip dening komunitas investasi.

Sawetara broker wis spekulasi yen Presiden China Xi Jinping bakal ngunjungi Macau ing Desember kanggo menehi tandha ulang taun kaping 20 saka penyerahan Macau. Sawetara analis mikir yen kunjungan kasebut bisa nyuda GGR saben wulan amarga sawetara pemain China daratan bisa uga milih tetep adoh saka Macau nalika iku. Ora ana tembung resmi babagan kunjungan Presiden Xi menyang Macau.

Sekretaris Keamanan Macau, Wong Sio Chak, nyatakake ing briefing awal minggu iki marang media manawa panguwasa lokal wis nguatake upaya kanggo njamin keamanan sawetara acara skala gedhe sing dijadwalake ing pungkasan Keluaran SDY taun, kalebu perayaan ulang tahun kaping 20. Wilayah Administratif Khusus Macau (SAR).

Tim Credit Suisse bilih amarga “mriksa latar mburi liyane kenceng” kanggo para rawuh saka Macau SAR handover upacara nedha bengi taun, weruh “kemungkinan dhuwur” sing Presiden Xi bisa ngunjungi Macau Sasi sabanjuré.

“Near term, kita pracaya kontrol lalu lintas ahead saka riko Presiden Xi potensial lan kasunyatan sing pemain gedhe sing kamungkinan supaya ngetik Macau ing wektu sensitif iki kudu natoni Macau GGR,”Analysts ngandika.