SJM kang Alan Ho didakwo kanggo diatur angkara, prostitusi
Toto

SJM kang Alan Ho didakwo kanggo diatur angkara, prostitusi

Alan Ho Yau Lun – ponakan saka taipan game Stanley Ho Hung Sun – dihukum minggu kepungkur dening Pengadilan Instance Kapindho Macau nganti wolung taun penjara amarga nggawe lan mimpin klompok kriminal sing diatur ing Hotel Keluaran SDY Lisboa kutha lan kanggo 58 count ” eksploitasi prostitusi” ing papan kasebut. Nalika ditahan, dheweke diidentifikasi minangka direktur anak perusahaan saka operator kasino Macau SJM Holdings Ltd.

Alan Ho – ing wektu penahanan eksekutif senior ing Hotel Lisboa (digambarke ing foto file) – wis dihukum ing 2016 kanggo 13 sasi ing pakunjaran kanggo siji pelanggaran saka eksploitasi prostitusi ing panggonan hotel.

Nanging ing wektu dheweke dibebasake dening pengadilan saka kejahatan mbentuk utawa melu “asosiasi rahasia utawa masyarakat” – biasane dimangerteni ing Macau minangka referensi kanggo keterlibatan ing geng kriminal Cina sing umum dikenal minangka triad – kanggo tujuan eksploitasi. prostitusi ing Hotel Lisboa. Properti terakhir iki diduweni dening Sociedade de Turismo e Diversões de Macau SA (STDM), perusahaan sing didegake dening Stanley Ho.

Keputusan minggu kepungkur dening Pengadilan Kapindho ngetutake banding dening Kantor Penuntut Umum Macau.

Alan Ho lan eksekutif senior liyane Hotel Lisboa kalebu sing ditahan ing Januari 2015 amarga dicurigai ngidini prostitusi ing properti kasebut. Polisi ngira ing Data SDY statement sawise penahanan luwih saka MOP400 yuta (US $ 50 yuta) wis ganti tangan ing wangun biaya.

Sajrone serbuan taun 2015, polisi nyekel 96 sing diduga pelacur, umure antara 20 lan 27, kanggo diselidiki. Sing siji saka Vietnam, dene sing liyane saka daratan China. Para pelacur kasebut didakwa saben-saben kudu mbayar ‘biaya mlebu’ taunan kanggo njaluk klien ing area umum ing kompleks hotel, ditambah karo ‘biaya perlindungan’ saben wulan, miturut polisi.

Lima eksekutif senior Hotel Lisboa liyane sing terlibat ing kasus kasebut uga kena ukumane dening Pengadilan Instance Second.

Kelly Wang, mantan wakil manajer ing Hotel Lisboa, nampa hukuman penjara Data HK enem taun saka Pengadilan Instance Second. Dheweke wiwitane dihukum penjara 29 wulan dening Pengadilan Tingkat Pertama, sawise ditemokake dheweke njupuk keuntungan saka jabatane kanggo ngisi biaya saka pelacur. Dheweke saiki uga dihukum amarga dadi anggota klompok kriminal terorganisir.

Panguwasa kutha kasebut ujar manawa iki minangka kasus paling gedhe sing dicurigai nglibatake prostitusi sing dipecah ing Macau wiwit kutha kasebut pindhah saka administrasi Portugis menyang China ing taun 1999.

STDM pemilik Hotel Lisboa kontrol watara 54,1 persen saka Macau operator game SJM Holdings. SJM Holdings ngatur casino ing Komplek Lisboa.