revenue game Macau 1H Kingston mudhun 10,8pct
Toto

revenue game Macau 1H Kingston mudhun 10,8pct

revenue game pisanan-setengah ing Kingston Financial Group Ltd, operator saka loro supaya disebut-kasino satelit ing Macau, ambruk 10,8 persen dibandhingake Data SDY periode padha taun pungkasan, perusahaan announced ana.

Kingston Financial marang Bursa Saham Hong Kong sing direkam revenue game bab HKD215,71 mayuta-yuta (US $ 27,56 mayuta-yuta) ing babak pisanan financial, rampung 30. September, dibandhingake HKD241.90 yuta ing taun sadurungé. Tokoh uga kalebu revenue saka pangan lan ngombe didol ing kasino.

Perusahaan kasebut nyalahake perang dagang AS-China lan “krisis protes anti-pemerintah” Hong Kong amarga wis “membayangake” ekonomi Macau, nyopir turis.

Ing separo pisanan revenue ing kabeh bisnis Kingston Financial kang dijupuk Togel SDY bebarengan uga sudo dening bab 12,6 persen kanggo bab HKD1,37 milyar. MediaWiki separo pisanan sing digandhengake karo pamilik perusahaan mudhun 19,3 persen dadi kira-kira HKD477,60 yuta. Perusahaan kasebut nyebabake penurunan bathi utamane amarga kerugian penurunan nilai ing advance kanggo pelanggan ing pembiayaan margin sing kira-kira HKD307,61 yuta.

Kingston Financial nyedhiyakake layanan finansial, kalebu broker sekuritas, underwriting lan penempatan; margin lan pembiayaan penawaran umum perdana; layanan penasehat keuangan perusahaan; layanan broker berjangka lan manajemen aset.

Klompok uga mbukak casino Casa Real ing semenanjung Macau lan Grandview Keluaran SDY casino (digambarke) ing Taipa, ing loro kasus nggunakake hak game SJM Holdings Ltd.

“Loro casinos terus kanggo menehi kontribusi ngalangi kanggo grup,”Said perusahaan ing filing paling anyar, nambah sing bathi saka game kira 16 persen saka revenue ongko kelompok.

Ing pungkasan babak pisanan financial Kingston Financial casinos ngemot 67 Tabel kanggo pasar massa lan 13 Tabel ing kamar VIP. Senadyan nyuda revenue game sakabèhé, perusahaan mbayar komisi game worth HKD60,95 yuta, munggah 26,6 persen saka periode taun sadurunge.

Kasino Kingston Financial uga nduweni 239 mesin slot, dene jumlah mesin baccarat urip mudhun saka 140 ing taun sadurungé dadi mung loro ing 30. September, sanajan perusahaan memuji mesin kasebut kanggo nggawa “wong akeh tambahan menyang properti, entuk sinergi karo slot. bisnis mesin”.

Kepala eksekutif Kingston Financial Pollyanna Chu Yuet Wah isih dianggep minangka salah sawijining wanita paling sugih ing Hong Kong, miturut majalah Forbes. Nanging, dheweke ndeleng peringkat dheweke ing dhaptar 50 Wong Terkaya Hong Kong taun iki mudhun saka nomer pitu dadi 28 , kanthi regane net nyusut saka US$12 milyar taun kepungkur dadi US$3.3 milyar ing Februari 2019.

rega saham Kingston Financial wis tiba 58 persen saka HKD2,41 dhuwur direkam ing awal Februari, sawise Hong Kong Securities lan Futures Komisi ditanggepi ing Januari bebaya sing grup wis 20 shareholders sing bebarengan kontrol luwih saka 91 persen saka perusahaan kadhaptar.