Macau casino op SJM ngluwihi rencana bonus staf nganti 2022
Toto

Macau casino op SJM ngluwihi rencana bonus staf nganti 2022

Sociedade de Jogos de Macau SA, unit operasi Macau saka Pengeluaran HK casino kadhaptar Hong Kong SJM Holdings Ltd, wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia Keluaran SDY extension kanggo telung taun tambahan – wiwit 2020 – saka rencana bonus taunan kanggo karyawan layak.

Karyawan perusahaan bakal nampa bonus taunan – sing diarani perusahaan minangka “subsidi urip” taunan – wiwit 1 Juli 2020 nganti 26 Juni 2022, juru bicara perusahaan kasebut dina Rebo ing balesan email.

Miturut perusahaan, Data Keluaran HK sing layak entuk bonus sing padha karo gaji taunan siji lan setengah wulan utawa gaji rong wulan, gumantung saka karyawan sing ana gandhengane.

Pembayaran kasebut ana ing rong cicilan sing padha, ing wulan Januari lan Juli. Wong kasebut ora nemtokake ing email apa kategori karyawan sing layak kanggo Togel SDY penghargaan kasebut. Properti unggulan SJM Holdings saiki ing pasar Macau yaiku hotel casino Grand Lisboa (digambar).

Kanggo umume operator casino Macau, sing disebut “mangsa” lan “musim panas” bonus – biasane karo sawetara wangun pranala menyang jumlah sing kudu dibayar ing gaji saben wulan normal – wis dadi penghargaan discretionary kanggo staf non-Togel Sydney sing layak, gumantung ing dagang perusahaan. kahanan.

Rencana penghargaan “subsidi urip” SJM diluncurake ing 2014, sing diterangake dening perusahaan minangka “tunjangan dijamin” kanggo karyawan. Ing wulan Uni Togel Agustus 2014, SJM Holdings janji bakal nahan skema bonus nganti paling ora taun 2020.