Macau casino GGR mudhun 8,5pct ing Nov: govt
Toto

Macau casino GGR mudhun 8,5pct ing Nov: govt

revenue game reged Macau casino (GGR) ambruk 8,5 persen taun-ing-ing ing November, miturut data dirilis ana dening pengatur kutha, Gaming Inspection lan Togel SGP Biro Koordinasi.

Badan kasebut – uga dikenal minangka DICJ – ujar manawa GGR kasebut meh MOP22.88 milyar (US $ 2.84 milyar) kanggo wulan kasebut, dibandhingake mung ing MOP25.0 milyar ing periode taun sadurunge.

Asil kasebut meh padha karo rekor 2019 sadurunge kanggo penurunan GGR saben wulan saben taun. Penurunan tahunan paling curam ing sasi taun iki yaiku Agustus sing ngalami kontraksi 8.6 persen .

Bank investasi JP Morgan ngandika ing memo Minggu sing Macau kang November GGR “ana unexciting, durung luwih saka wedi,”Diwenehi analis ‘konsensus sawetara kira-kira -8 persen kanggo -15 persen.

“Rata-rata revenue saben dina teka ing MOP763 yuta / dina, kang ora ala banget ngelingi sing selaras karo seasonally solid kuartal katelu (MOP770 yuta), senadyan gangguan saka kerusuhan sosial sing signifikan ing Hong Kong, uga sawetara kontrol visa. ing Macau ing pungkasan sasi, “ujare institusi kasebut.

Ing cathetan minggu kepungkur sawetara makelar wis kasebut shrinkage GGR taun-on-taun kutha kanggo November bisa uga antarane -9 persen lan -13 persen , mimpin utamané dening Kurangé populasi ing VIP gambling volume.

Nopember minangka sasi kapitu sajrone taun tanggalan sing GGR saben wulan wis mudhun saben taun, sanajan sawetara konsultan investasi ujar manawa perbandingan kinerja GGR 2019 karo 2018 ana masalah amarga ekspansi persentase dobel sing katon ing pirang-pirang wulan. sajrone 2018.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ujar manawa yen mriksa saluran mingguan institusi kasebut ing awal wulan kasebut akurat, penghasilan saben dina rata-rata sajrone nem dina pungkasan November “bakal MOP847 yuta”.

“We preliminarily ngira sing kanggo November, VIP mudhun ing sawetara 30s-persen kurang lan massa munggah 9 kanggo 11 persen,”Said tim Sanford Bernstein.

asil November temenan sing ongko saka Macau casino GGR kanggo 11 sasi kanggo 30. November ngadeg ing kira-kira MOP269,62 milyar, kontraksi 2,4 persen taun-on-taun.

Minggu kepungkur Credit Suisse AG ngandika ing cathetan sing sawetara kontrol kuartal kaping papat babagan visa metu kanggo warga China daratan sing pengin ngunjungi Macau wis dileksanakake tanggal 22 November – luwih awal tinimbang sing diantisipasi dening pasar – lan bisa luwih nyuda kinerja GGR kanggo telung sasi pungkasan 2019.

Brokerage Nomura ngandika ing cathetan Minggu iku ngira 8 persen kanggo 10 persen Kurangé populasi ing Desember.

“Assuming Desember GGR mundhak sequentially ing baris karo mburine pitung Pengeluaran SGP taun belekan, utawa munggah kira-kira 5 kanggo 6 persen versus November, kita ngira GGR kanggo sasi kudu dumunung watara MOP24 milyar,” ngandika institusi.

“Penurunan [kira-kira] 9 persen taun-kaliwat-taun sing diwenehake dening titik tengah saka kisaran sing dikira-kira rada luwih elek tinimbang penurunan 8.5-persen taun-taun ing Nopember, perbandingan pertumbuhan GGR + 16.6 persen sing luwih angel ing Desember, lan Presiden Presiden. Kunjungan Xi ing pungkasan wulan, sing bisa uga duwe pengaruh negatif kanggo kunjungan lan GGR tinimbang sing dikarepake.

Sawetara broker wis spekulasi yen Presiden China Xi Jinping bakal ngunjungi Macau ing Desember kanggo menehi tandha ulang taun kaping 20 saka Keluaran SGP penyerahan Macau. Sawetara analis mikir yen kunjungan kasebut bisa nyuda GGR saben wulan amarga sawetara pemain China daratan bisa uga milih tetep adoh saka Macau nalika iku. Ora ana tembung resmi babagan kunjungan Presiden Xi menyang Macau.