Lei Wai Nong kanggo sirah Macau privasi game, Lionel Leong metu
Toto

Lei Wai Nong kanggo sirah Macau privasi game, Lionel Leong metu

Diumumake dina Minggu yen Lei Wai Nong (digambarake ing foto file) bakal dadi Sekretaris Ekonomi lan Keuangan Macau, pejabat sing ngawasi industri game Keluaran HK kutha. Pak Lei nggantèkaké Lionel Leong Vai Tac, sing wis dadi jabatan wiwit pungkasan Desember 2014.

Pak Lei bakal dadi bagéyan saka baris saka pejabat dhuwur pamaréntah ing Macau kang Chief Executive-ditunjuk, Ho Iat Seng . Pak Ho bakal ngganti Chui Sai On, sing wis dadi pimpinan kutha wiwit taun 2009.

Pamrentah anyar bakal sumpah ing tanggal 20 Desember.

Kaya sing diumumake ing dina Minggu, Pak Ho bakal njaga loro saka limang Data SDY sekretaris saiki minangka bagéan saka tim pejabat tinggi pemerintah: Sekretaris Keamanan, Wong Sio Chak; lan Sekretaris Transportasi lan Pekerjaan Umum, Raimundo do Rosário.

Pak Lei lair ing provinsi Fujian ing daratan China. Dheweke bakal dadi Sekretaris Ekonomi lan Keuangan pisanan wiwit penyerahan Macau saka administrasi Portugis ing 1999 ora duwe pengalaman bisnis sektor swasta sing relevan, adhedhasar biografi sing diwenehake dening panguwasa. Biografi kasebut nuduhake karire ing layanan umum.

Pak Lei saiki dadi wakil ketua panitia administrasi Biro Urusan Municipal, lan kepala Macau Slaughter House Ltd. Pengalaman kerja sadurunge kalebu mantra karo Biro Percetakan kutha.

Iku bakal tiba kanggo Pak Lei nangani proses retender diantisipasi kanggo Macau casino hak game. Enem lisensi saiki bakal kadaluwarsa ing 2022.

Kepala Eksekutif Macau kang ditunjuk Pak Ho ngandika sak riko September kanggo Beijing – kono ketemu Presiden Xi Jinping lan pemimpin negara liyane – sing amandemen saka framework hukum game Macau bakal dadi salah siji saka tugas tombol sawise njupuk kantor ing Desember. Dheweke janji administrasi bakal ngadhepi nganti “masalah sajarah” hubungane karo sistem konsesi game Macau lan katon kanggo mutusake masalah mau.

Pak Ho – pengusaha lan mantan presiden Majelis Legislatif Macau kang mlayu Keluaran HK uncontested kanggo proyek ndhuwur kutha – durung Komentar ing rinci babagan arah privasi mangsa kanggo industri game kutha.

Administrasi anyar njupuk reins ing wektu industri casino kutha wis ngalami kontraksi taun-on-taun ing revenue game reged (GGR). GGR Macau kanggo November dropped dening 8,5 persen taun-on-taun kanggo MOP22,88 milyar (US $ 2,84 milyar), miturut data resmi. Iki minangka sasi kapitu sajrone taun tanggalan sing GGR saben wulan mudhun saben taun.

asil November temenan sing ongko saka Macau casino GGR kanggo 11 sasi kanggo 30. November ngadeg ing kira-kira MOP269,62 milyar, kontraksi 2,4 persen taun-on-taun.

Minangka bagéan saka jajaran pejabat tinggi pamaréntahan sing anyar, André Cheong Weng Chon, Komisioner Anti Korupsi, ngganti Sonia Chan Hoi Fan minangka Sekretaris Administrasi lan Kehakiman, sing ninggalake sawise sepisan jabatan.

Ao Ieong U, saiki direktur Biro Identifikasi, bakal jumangkah dadi Sekretaris Urusan Sosial lan Budaya, ngganti Alexis Tam Chon Weng, sing uga ninggalake sawise periode siji ing kantor.

Masalah kepemimpinan regulator game kutha wis rampung wulan kepungkur. Pamrentah Macau nglanjutake setaun maneh jabatan Paulo Martins Chan minangka direktur Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, sawijining badan sing uga dikenal minangka DICJ. Masa jabatan anyaré diwiwiti dina Minggu (1 Desember).