kualitas layanan casino Macau ndeleng munggah: survey 2019
Toto

kualitas layanan casino Macau ndeleng munggah: survey 2019

Kualitas layanan ing sampel kasino Macau – kalebu karya rampung dening bakul game table – wis nuduhake asil dandan supaya adoh taun dibandhingake 2018 . Iku miturut edition paling anyar saka Macau Gaming Service Index, analisis Uni Togel subyektif adhedhasar temonan dening peneliti “misteri-shopper” -gaya.

Tim survey ngumpulake indeks – kang temonan ngluwihi saka Januari kanggo Oktober tinimbang taun tanggalan lengkap – uga rampung sing kualitas layanan ing kasino Cotai umume luwih apik tinimbang ing ajang downtown ing Macau semenanjung, temonan sing dibayangke pola katon ing. survey 2018.

Kanggo survey edisi 2019, peneliti kasebut wis ngunjungi 15 kasino sing nyakup operasi kabeh enem operator kasino Macau. Tim riset diklumpukake ongko saka 1.840 casino sampel karyawan – adhedhasar pengamatan peneliti – kanggo netepke macem-macem layanan ing Macau kang jubin game massa.

Proyek dijamin ing sampel padha: panganyang table game; kasir; buruh keamanan; Staff dipunginaaken ing wilayah slot machine; lan punggawa makarya salah siji ing departemen anggota casinos ‘, cloakrooms, sistem bis anter jemput utawa jamban.

Indeks layanan game sakabèhé (GSI) sing ditindakake sajrone kuartal kaping papat taun iki yaiku 2,07 poin, mudhun saka 2,29 poin ing periode taun sadurunge, sing uga ditindakake ing kuartal kaping papat. Nanging GSI sakabèhé kanggo taun 2019 ana 2,35, munggah 9,81 persen yen dibandhingake karo titik GSI sing tekan 2,14 ing 2018, miturut peneliti.

Indeks kasebut ana ing skala sing nol dianggep minangka layanan sing paling awon lan 3,5 sing paling dhuwur.

Indeks iki nyawiji dening Asosiasi Riset Gaming Macau lan conducted dening SGS Hong Kong Ltd. Undercover penilai dirating Staff ing 15 kasino ing “mesem”, “sikap proaktif” lan “toleransi”. Kategori terakhir diidentifikasi minangka ngukur tingkat kesabaran staf nalika sesambungan karo klien.

Diwenehi macem-macem bangsa apa ing Macau casino Komplek, iku ora cetha saka informasi kasedhiya apa metodologi survey digawe tunjangan kanggo beda budaya antarane buruh nalika padha ngirim layanan, utawa konteks tartamtu saka karya.

dandan bakul Tabel

Kualitas layanan sing disedhiyakake dening bakul game table – karo 920 pengamatan, ukuran sampel paling gedhe dibandhingake posisi lantai game Pengeluaran SGP liyane – tekan maca 2,04 TCTerms kanggo taun iki, munggah 9,09 persen yen dibandhingake karo maca 1,87 TCTerms ing 2018. miturut asil panaliten.

Tabel game kualitas layanan bakul ing sub-indeks “mesem” lan “sikap proaktif” nuduhake asil dandan taun dibandhingake survey 2018. Sub-indeks pungkasan yaiku 0,52 poin kanggo taun iki, munggah 30 persen yen dibandhingake karo 0,40 poin sing diraih ing taun 2018.

Saka kabeh posisi game sing diukur kanggo riset 2019, sing ana ing departemen kandhang nuduhake peningkatan kualitas layanan paling gedhe saben taun, Keluaran SDY kanthi maca 2,49 poin, munggah 13,7 persen dibandhingake karo 2,19 poin taun kepungkur. Staff Cage nuduhake asil dandan ing kabeh sub-indeks, lan padha nggawe kemajuan paling gedhe ing rating “mesem”.

Panggonan game dijamin padha: MGM Cotai, lan MGM Macau (MGM China Holdings Ltd); Kutha impen Macau; Studio City, lan Altira (Melco Resorts and Entertainment Ltd); Galaxy Macau, lan StarWorld Hotel (Galaxy Entertainment  Group Ltd); Venetian Macao, Parisian Macao lan Sands Macao (Sands China Ltd); Hotel Lisboa, Grand Lisboa, lan kompleks Jai Alai lan Oceanus (kabeh SJM Holdings Ltd); lan Wynn Palace lan Wynn Macau (Wynn Macau Ltd).

Riset 2019 ora ngemot analisa kualitatif babagan kemungkinan sebab-sebab owah-owahan sing katon ing maca kualitas layanan dibandhingake taun-taun sadurunge.

Tim survey marang GGRAsia yen Macao Foundation mung nyeponsori proyek indeks kualitas layanan. Proyèk yakuwi tawaran operator casino referensi kanggo Assessment internal kinerja Staff dhewe.