kapentingan umum teka pisanan ing Macau retender: govt anyar
Toto

kapentingan umum teka pisanan ing Macau retender: govt anyar

Lei Wai Nong (digambar), Sekretaris anyar Ekonomi lan Keuangan Macau – pejabat sing tanggung jawab industri casino kutha – ngandika ana sing “nglayani Keluaran SGP kapentingan umum” bakal dadi “prioritas” kanggo pemerintah babagan proses retender diantisipasi kanggo hak game Macau.

Enem lisensi kasino saiki kadaluwarsa ing Juni 2022.

“Akeh kapentingan sing melu ing sektor game,”Pak Lei ing konferensi penet. “Aku kaya kanggo nandheske sing nglayani kapentingan umum, kapentingan rakyat, iku [pemerintah] prioritas” ing syarat-syarat privasi game.

Dheweke nambahake kanthi ati-ati bakal netepake pangembangan industri Slot Demo casino kutha wiwit liberalisasi pasar ing 2002, sadurunge proses retender.

“We kudu kebak netepke kontrak konsesi game ana, ing Panggonan kanggo meh 20 karo,”Pak Lei ngandika. “Adhedhasar taksiran kasebut, pungkasane kita bakal ngenalake sawetara owah-owahan [lan] ngrampungake sawetara kekurangan” minangka bagean saka proses retender, tambah dheweke.

Paling komentar digawe dening Pak Lei sak konferensi penet ana Nanging ora ana hubungane karo sektor game Macau. Komentar dheweke fokus ing perlu kanggo nyedhiyani support kanggo cilik-lan medium-ukuran kutha.

Pak Lei dikonfirmasi dadi sekretaris dina Minggu, kanggo ngganti Lionel Leong Vai Tac. Dheweke bakal dadi bagian saka barisan pejabat pemerintah paling Pengeluaran HK dhuwur ing pimpinan Eksekutif Macau, Ho Iat Seng. Pamrentah anyar bakal sumpah ing tanggal 20 Desember.

Pak Ho bakal njupuk alih saka Chui Sai On, sing wis dadi pimpinan kutha wiwit taun 2009.

Pak Ho uga rawuh ing konferensi pers Senin. Dheweke uga ora komentar ing rinci ing arah privasi mangsa kanggo industri game kutha kang.

Pak Ho ngandika pamaréntah saiki digunakake kanggo ngowahi framework hukum game Macau, uga dikenal minangka Hukum 16/2001. Dheweke nambahake manawa rancangan amandemen kasebut isih kudu diajukake menyang Majelis Legislatif kutha kanggo milih.

“Kita mung bisa saiki syarat anyar related kanggo tender kalonggaran casino sawise Bill disetujoni,”Sa Pak Ho.

Pak Lei bakal dadi Sekretaris Ekonomi lan Keuangan pisanan wiwit Macau nyerah saka administrasi Portugis ing 1999 ora duwe pengalaman bisnis sektor swasta sing relevan, adhedhasar biografi sing diwenehake dening panguwasa. Biografi kasebut nuduhake karire ing layanan umum.