Macau casino op SJM ngluwihi rencana bonus staf nganti 2022
Toto

Macau casino op SJM ngluwihi rencana bonus staf nganti 2022

Sociedade de Jogos de Macau SA, unit operasi Macau saka Pengeluaran HK casino kadhaptar Hong Kong SJM Holdings Ltd, wis dikonfirmasi kanggo GGRAsia Keluaran SDY extension kanggo telung taun tambahan – wiwit 2020 – saka rencana bonus taunan kanggo karyawan layak. Karyawan perusahaan bakal nampa bonus taunan – sing diarani perusahaan minangka “subsidi urip” taunan […]

Toto

Galaxy Ent jeneng Joey Pather minangka VP senior kanggo MICE

operator casino Macau Galaxy Entertainment Group Ltd ngandika ana wis unitogel diangkat Joey Pather (digambarke) minangka wakil presiden senior klompok sektor MICE. “Ing peran anyar Pak Pather bakal tanggung jawab kanggo sesanti sakabèhé lan eksekusi strategis saka Galaxy International Convention Center, uga ngembangaken Suite saka solusi acara MICE lan layanan Manajemen panggonan kanggo drive Optimization […]

Toto

kualitas layanan casino Macau ndeleng munggah: survey 2019

Kualitas layanan ing sampel kasino Macau – kalebu karya rampung dening bakul game table – wis nuduhake asil dandan supaya adoh taun dibandhingake 2018 . Iku miturut edition paling anyar saka Macau Gaming Service Index, analisis Uni Togel subyektif adhedhasar temonan dening peneliti “misteri-shopper” -gaya. Tim survey ngumpulake indeks – kang temonan ngluwihi saka Januari […]

Toto

revenue game Macau 1H Kingston mudhun 10,8pct

revenue game pisanan-setengah ing Kingston Financial Group Ltd, operator saka loro supaya disebut-kasino satelit ing Macau, ambruk 10,8 persen dibandhingake Data SDY periode padha taun pungkasan, perusahaan announced ana. Kingston Financial marang Bursa Saham Hong Kong sing direkam revenue game bab HKD215,71 mayuta-yuta (US $ 27,56 mayuta-yuta) ing babak pisanan financial, rampung 30. September, dibandhingake […]

Toto

watesan visa sauntara China bisa babras Macau GGR: CS

kontrol visa sadurungé saka samesthine dileksanakake ing waktu papat dening panguwasa daratan China ing residents daratan judhul kanggo Macau bisa “dampen dikarepake” kanggo massa premium kutha lan VIP play kanggo Togel SDY November lan Desember, ngandika Credit Suisse AG ing laporan Rebo. kontrol Visa wis tightened ahead saka 20 mengeti ing pungkasan Desember handover Macau; […]

Toto

Macau casino GGR mudhun 8,5pct ing Nov: govt

revenue game reged Macau casino (GGR) ambruk 8,5 persen taun-ing-ing ing November, miturut data dirilis ana dening pengatur kutha, Gaming Inspection lan Togel SGP Biro Koordinasi. Badan kasebut – uga dikenal minangka DICJ – ujar manawa GGR kasebut meh MOP22.88 milyar (US $ 2.84 milyar) kanggo wulan kasebut, dibandhingake mung ing MOP25.0 milyar ing periode […]

Toto

Lei Wai Nong kanggo sirah Macau privasi game, Lionel Leong metu

Diumumake dina Minggu yen Lei Wai Nong (digambarake ing foto file) bakal dadi Sekretaris Ekonomi lan Keuangan Macau, pejabat sing ngawasi industri game Keluaran HK kutha. Pak Lei nggantèkaké Lionel Leong Vai Tac, sing wis dadi jabatan wiwit pungkasan Desember 2014. Pak Lei bakal dadi bagéyan saka baris saka pejabat dhuwur pamaréntah ing Macau kang […]

Toto

kapentingan umum teka pisanan ing Macau retender: govt anyar

Lei Wai Nong (digambar), Sekretaris anyar Ekonomi lan Keuangan Macau – pejabat sing tanggung jawab industri casino kutha – ngandika ana sing “nglayani Keluaran SGP kapentingan umum” bakal dadi “prioritas” kanggo pemerintah babagan proses retender diantisipasi kanggo hak game Macau. Enem lisensi kasino saiki kadaluwarsa ing Juni 2022. “Akeh kapentingan sing melu ing sektor game,”Pak […]

Toto

SJM kang Alan Ho didakwo kanggo diatur angkara, prostitusi

Alan Ho Yau Lun – ponakan saka taipan game Stanley Ho Hung Sun – dihukum minggu kepungkur dening Pengadilan Instance Kapindho Macau nganti wolung taun penjara amarga nggawe lan mimpin klompok kriminal sing diatur ing Hotel Keluaran SDY Lisboa kutha lan kanggo 58 count ” eksploitasi prostitusi” ing papan kasebut. Nalika ditahan, dheweke diidentifikasi minangka […]